Kiropraktor

Få hjelp til dine ryggsmerter

Få hjelp til dine ryggsmerter

Veldig mange sliter i dag med vondt i ryggen, enten i kortere eller lengre perioder. Dette kan det være mange årsaker til, og ofte kan du få hjelp ved å snakke med en ekspert på området. Her kan en kiropraktor for eksempel stå klar til å hjelpe deg med behandling og håndtering av dine ryggsmerter.

Hvorfor får man vondt i ryggen?

Årsakene til ryggsmerter kan være mange. I noen tilfeller kan det være snakk om veldig konkrete skader som skiveprolapser, brudd på ryggvirvler eller andre tilstander. Men ofte kommer smertene fra muskler og ledd, og de fleste ganger er ryggsmerter helt ufarlige selvom det er vondt.

En kiropraktor kan hjelpe deg med å identifisere årsaken til dine ryggsmerter, og gi deg en forklaring på hvorfor det egentlig er vondt. I mange tilfeller kan de gi behandling som kan være med til å lindre eller helt fjerne smertene, og de kan samtidig gi deg råd og veiledning om hvordan du selv kan minske og eventuelt også forebygge smertene. 

I de situasjoner der behandling ikke kan hjelpe, kan de sørge for at du blir sendt videre til de riktige undersøkelser og mottar den riktige behandlingen hos en annen lege.

Når skal du gå til kiropraktor?

Kiropraktisk behandling kan være relevant for alle som har smerter fra muskler, ledd og nerver. Det gjelder både deg med helt akutte ryggsmerter, og deg som har vondt lenge. Det gjelder for smerter som kun er i ryggen, og for smerter som stråler fra ryggen til ben eller armer. 

I tillegg kan kiropraktisk behandling også være relevant for mange andre smerter og tilstander som hodepine, smerter i skulder, knæ og hofte osv. Det kan brukes av unge og gamle, og din kiropraktor vil tilpasse behandlingen fullstendig etter deg, din øvrige helse, din spesifikke situasjon og ikke minst dine ønsker og behov.