Polykarbonatplater

Bruk polykarbonatplater til klesskapet

Bruk polykarbonatplater til klesskapet

editorial

Det er mange måter å innrede klesskapet på, kanskje spesielt hvis du er så heldig at du har plass til et walk in closet. Det er dog sånn at det er lurt å planlegge løsningene godt og tenke på innredningen og smarte materialer og løsninger. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Butikkfølelse med smarte løsninger 

De fleste av oss kjenner altfor godt til situasjonen der man står foran et helt fullt klesskap og føler man ikke har noe å ha på seg. Det er utrolig frustrerende, men du har kanskje ikke tenkt på at grunnen til at følelsen oppstår, ikke er på grunn av det som ER i klesskapet ditt, men måten selve garderoben er organisert på. Det er her smarte løsninger kommer inn i bildet. 

Polykarbonatplater

Noe av det som er lurt å tenke på når man skal innrede en garderobe, er på miljøer der man føler seg inspirert til å sette ting sammen og hvor klærne kommer til sin rett – nemlig i fine butikker. Derfor er det også en lekse eller to man kan ta med seg fra nettopp slike butikker når man skal innrede sitt eget klesskap. Det er først og fremst utrolig viktig at alt synes – at man ikke stuer ting sammen der man ikke kan se dem. Men noen ganger er det bare viktig med esker og kurver, men man kan faktisk gjøre det gjennomsiktig allikevel – med polykarbonatplater. 

Polykarbonatplater er kraftige, slitesterke plastplater som ofte brukes til display i butikker og lignende. De er også perfekte for deg som skal innrede et smart klesskap, der man faktisk ser de tingene som ellers ville vært brettet ned og gjemt i en kurv eller en skuff. Dette med display og synlighet er jo noe vi med fordel kan ta med oss fra butikkene – at man ser alt og kan mikse og matche.