mikrolån

Smålån med rask utbetaling

Smålån med rask utbetaling

editorial

Lån trenger ikke nødvendigvis handle om store beløp for å få råd til hus, bil eller andre større investeringer. Av og til kan det også oppstå behov for å låne ganske små beløp, for eksempel hvis man får en uventet regning men ikke har flere penger igjen på kontoen sin. 

Hva er smålån?

I dag finnes det veldig mange typer lån på markedet, og det kan være vanskelig å ha styr på alle de forskjellige. En stor gruppe er dog forbrukslån, som er en lånetype der du vanligvis selv kan velge hva du bruker pengene til, og der du heller ikke trenger å stille sikkerhet i f.eks. fast eiendom eller bil.

mikrolån

Smålån er et begrep som brukes om små forbrukslån. De minste kalles også mikrolån, og her er det altså oftest snakk om beløp på eller under 5000 kr. Disse er ofte enklere og raskere å søke om, fordi det ikke krever like mye behandlingstid når det er så små beløp. Derfor får du ofte svar på søknaden samme dag, og du kan ha pengene utbetalt i løpet av få dager.

Fordeler med mikrolån

Den store fordelen med mikrolån er selvfølgelig at du har muligheten til å ta opp et lån i løpet av ganske få dager. Det er hensiktsmessig dersom du plutselig får en regning eller utgift som må betales her og nå, så du ikke har muligheten for å vente i flere uker.

De små beløp gjør at mikrolån ikke er spesielt belastende for økonomien, og derfor vil du ofte være i stand til å tilbakebetale lånet veldig fort. Det gjør at du kan bli kvitt lånet på kort tid igjen.

Hos https://swiftbanker.no/ kan du lese mer om mikrolån og samtidig sende inn en søknad for å motta tilbud fra tre forskjellige långivere, så du kan finne den riktige løsningen for deg.