seng

Senger som gir bedre søvn

Senger som gir bedre søvn

editorial

Vet du ikke helt hvilken seng du bør velge? Du bør velge en som gir bedre søvn! Men hvordan finner man egentlig frem til det? Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan finne den helt riktige sengen som passer perfekt til dine behov. Så du kan sove bedre!

Hvilken seng skal jeg velge? 

seng

Det finnes utrolig mange senger på markedet, og mange av dem markedsføres som ‘gode’ senger. Da er det som regel snakk om kvalitet, og ikke om det er den beste sengen for deg. Det er nemlig ikke sånn at alle har helt like behov når det kommer til seng. Derfor er det viktig at du tenker over hva du trenger. Trenger du en liten seng, eller er det en dobbeltseng 180 x 200 du er på jakt etter? Størrelsen er første skrittet. Så er det på tide å finne ut av hva slags sengetype du skal velge. Skal du ha en kontinentalseng som har hele tre støttende lag, eller er det en rammemadrass du er på jakt etter? 

Bedre søvn?

Men kan en seng virkelig gi bedre søvn? Det korte svaret er faktisk ja. Det er nemlig sånn at en seng har mye å si forsvor godt vi sove om natten. Du har kanskje opplevd å våkne flere ganger om natten, fordi du ligger i en dårlig stilling. Det kan ha mye med sengen å gjøre. Kanskje får du ikke nok støtte når du sover? Det er dog helt mulig å finne en seng som passer til ditt søvnbehov og kan gi deg den støtten du trenger. Så kan du sove godt og få den søvnen du har bruk for for å fungere optimalt i en travel hverdag. Vi trenger mer søvn enn vi tror, og her er en god seng en viktig brikke i puslespillet.