bring

Send pakke med Bring

Send pakke med Bring

Det norske fraktselskapet Bring ble etablert i 2005 og eies av Posten Norge. I utgangspunktet ble Bring etablert som en merkevare som skulle fronte Posten Norge sin satsing som et logostikkforma i Norden. Bring kjøpte senere opp en rekke kjente logistikkfirmaer som eksempelvis Nor-Cargo og Nettlast. Bring tilbyr en rekke praktiske fraktløsninger for både bedrifter og privatpersoner i Norge.

Bring er i dag et velkjent varemerke for de fleste nordmenn og tilbyr posttjenester over hele landet. Dersom du skal sende en pakke til noen som bor i Norge kan du sende innholdet i en klimanøytral servicepakke som kan hentes på Posten. Dette er en tjeneste som gjør at du kan sende pakker til privatpersoner i Norge uten at fraktkostnadene blir for høye.

Pakken sendes raskt over hele landet og registreres på et postkontor når den er klar for avhenting. Mottakeren kan følge pakken under frakten ved hjelp av et sporingsnummer. Når pakken har ankommet postkontoret varsles mottakeren effektivt ved bruk av SMS og epost. 

Send en pakke på døren

Det er ingenting som gleder mer enn det å sende en pakke til en som du synes fortjener en oppmerksomhet. Dersom du velger tjenesten Pakke på døren, vil pakken bli levert hjem til mottakeren. Ved å benytte denne tjenesten vil det ikke være nødvendig at mottakeren må møte på postkontoret.

I stedet blir pakken levert på døren mellom klokkeslettene 08-17 og 17-21. Dersom du skal sende en pakke er det viktig at du benytter en emballasje som er solid og som ikke blir skadet under frakten.

Det anbefales at du pakker inn innholdet ved bruk av myk bobleplast eller bølgepapp for at ikke innholdet skal flytte på seg under transporten. Det er også viktig at du merker pakken med riktig navn og adresse for at den skal komme trygt frem til mottaker.