dhl express

Rask forsendelse av pakker med DHL

Rask forsendelse av pakker med DHL

Hvis du er en av dem som planlegger å sende en pakke til utlandet på raskest mulig måte, kan du effektiv sjekke priser og leveringstider på nett. Ved å sammenligne priser på forsendelser til utlandet vil du raskt få oppgitt den prisen og leveringstiden som er tilgjengelig. DHL er et av de mest kjente fraktselskapene som blant annet tilbyr å sende pakker til utlandet med ekspress. 

DHL tilbyr flere forskjellige leveringsmåter som du kan velge mellom alt ettersom hva som passer best for deg. Her kan du blant annet eksempelvis flyfrakt, sjøfrakt, bilfrakt, jernbanefrakt og dør-til-dør levering. Dette er pålitelige og raske leveringsmetoder som gjør at dine forsendelser blir levert raskt uten forsinkelser. Du kan derfor stole på at pakken din blir levert trygt til mottakeren.

Du kan også velge hvordan du ønsker å emballere innholdet for å få best mulig beskyttelse under frakten. Du kan pakke innholdet inn i plast, bobleplast eller gråpapir for å få en beskyttende effekt under frakt. Det anbefales også at du pakker innholdet inn i esker, bokser eller boblekonvolutter. 

Rimelige priser og rask leveringstid

DHL Express er et internasjonalt fraktselskap som har drevet med frakt av store og små pakker i over 30 år. Du kan derfor være sikker på at dette er et fraktselskap som raskt leverer pakken din trygt og sikkert til mottaker uavhengig av hvor mottaker befinner seg i verden.

Det finnes nesten ingen begrensninger for hva du ikke kan sende med DHL eller andre aktører som tilbyr leveranser i dag. Både containere, paller og andre former for gods kan fraktes over sjøveien, ved bruk av bilfrakt eller flyfrakt. 

Ved bruk av jernbanefrakt kan du sende store forsendelser pålitelig mellom Asia og Europa. Du kan også benytte deg av tjenesten DHL Express som tilsier at pakken din vil bli levert hurtigst mulig til mottaker.