12v led strip

Lek med lys i boligen

Lek med lys i boligen

editorial

Det er i detaljene at man kan trylle boligen fra gjennomsnittlig til fenomenal. Det er mange måter å løse det på, men en av detaljene man kan benytte seg av på en svært effektiv måte, er lys. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan bruke nettopp lys til å gjøre hjemmet litt mer imponerende. 

Lys skaper stemning

image

Det er ingen tvil om at lys kan være en svært viktig detaljer i boligen din. Vi mennesker blir påvirket av lys i stor grad, og det er det vel få som vet mer om enn vi som bor i nord og har lange, mørke dager store deler av året. Derfor er det ikke bare dagslys som er viktig i boligen din, det er også svært viktig hvilke lyskilder du velger å bruke – og hvordan du velger å bruke dem. Du kan effektivt skape stemning i hjemmet med lys.

Det er mange som glemmer at boligen skal være like koselig når man tenner lyset, og rent faktisk skal skape en effekt. Siden lysforholdene endrer seg gjennom hele året, kan det være en god ide å installere løsninger der man kan justere lyset etter behov, som for eksempel med dimmere. Det er også lurt å tenke litt ekstra på hva slags lys du vil ha. Det er mange som velger led, fordi det er mer miljøvennlig og pærene varer lenger. 

Sett fokus med lys 

Man kan også effektivt bruke lys til å sette fokus på ting. Tenk for eksempel på et walk-in-closet, hvordan man kan bruke led strips 12v for å fremheve ting som produkter i en butikk. Det gir en svært godt effekt, og det er en smart måte å sette fokus på ting du gjerne vil fremheve litt ekstra i et rom. Det kan være i stuen, på soverommet eller nettopp i klesskapet – det er helt opp til deg.