vekkerklokke

Legg vekk mobilen når du skal sove

Legg vekk mobilen når du skal sove

Legg vekk mobilen når du skal sove

For mange, meg selv inkludert, er mobilen ofte det vi ser som både det første vi ser om morgenen og siste vi ser før vi sovner. Det skjer alt for ofte for meg for tiden og det gjør at jeg sover dårligere og senere og føler meg mer stressa og mindre uthvilt når jeg våkner.

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg bare hadde en vanlig vekkeklokke og ikke trengte å ha mobilen min i nærheten av senga. Jeg har faktisk gått så langt som å gå inn på Coolpriser.no og de har faktisk masse forskjellige vekkeklokker så nå vurderer jeg seriøst å kjøpe en.

Kjøp en ny og moderne eller nostaligsk og fin vekkeklokke

For forskning viser faktisk at det er bedre for søvnen vår at den ikke er i nærheten. Det øker søvnkvaliteten vår og gjør at vi sover lenger og bedre enn hvis vi har mobilen i nærheten. Du kan få masse flere typer vekkeklokker enn da vi var små, men du kan faktisk fortsatt få de samme som vi brukte da vi var barn og på en måte synes jeg at de nesten at de er de fineste. Når de ikke koster mer på Coolpriser.no er det jo ikke en særlig stor investering eller beslutning heller akkurat.

Søvnforskning støtter vekkeklokker

Forskningen er ganske klar. Hvis du vil gjøre noe for helsen din. Søvn er en av de aller viktigste og mest avgjørende tingene for helsen vår og hvordan vi har det. Det kan øke risikoen for depresjon og angst og masse fysiske sykdommer også. Søvn er virkelig sterkt undervurdert og noe man faktisk virkelig ikke skal undervurdere. En vekkeklokke er en av de tingene som virkelig kan hjelpe deg både å falle bedre til ro om kvelden og våkne bedre om morgenen.