lamper

Kjøp nye lamper til våren

Kjøp nye lamper til våren

Det kjøpe nye lamper er noe jeg personligalltid koser meg litt ekstra med. Det er en av de tingene i interiøret som ikke krever så mye overveielse. Det å kjøpe en sofa eller velge et kjøkken er en stor økonomisk investering, det har stor innvirkning på hjemmet rent estetisk og det er ikke så lett å velge på nytt hvis man faktisk ender opp med å ikke trives helt optimalt med det man har valgt.

Lamper derimot er en helt annen historie. De er ikke så store at de tar opp mye av det estetiske og derfor setter den estetiske tonen i hjemmet, de er ofte billigere enn det store møbler eller annet er, og det er rimelig lett å bytte det ut hvor man plutselig ønsker seg noe annet. Det er også litt lettere å selge de gamle på finn hvis man ønsker seg noe nytt.

Vi har faktisk akkurat solgt de gamle lampene våre på finn, noe som har gjort at jeg har brukt mye tid inne på https://lampemesteren.no/hay/ for tiden. Vi drømmer nemlig om nye lamper og er rimelig sikre på at det skal være lamper fra HAY. Vi elsker begge to merket og fordi vi inntil nå nesten bare har hatt IKEA-lamper ønsker vi oss noe litt mer ordentlig nå.

Velg lamper med hjertet

Det å velge lamper eller andre ting til interiøret synes jeg burde skje med hjertet, eller med magefølelsen. For det å prøve å planlegge seg ut av det og være sikker på at alt er perfekt synes jeg ofte fører til litt sikre og kjedelige løsninger, mens det å faktisk bare gå etter det som føles riktig kan skape noen interessante kombinasjoner.

Vi har masse forskjellige ting i interiøret vårt og jeg liker det samspillet tingene har, selv om de i teorien ikke er samme stil. Det funker liksom bare.