lån

Hvordan sammenligne forbrukslån

Hvordan sammenligne forbrukslån

editorial

Visste du at det kan være stor forskjell på hvilke vilkår du får på ulike forbrukslån? Derfor lønner det seg å undersøke markedet før man underskriver en låneavtale. Her kan du bli klokere på hvordan.

Få hjelp online

I dag skjer det meste rundt lån og økonomi online, og du kan også klare hele prosessen med å ta opp ditt forbrukslån online. Her kan du også finne tjenester som gjør oppgaven mindre krevende for deg. Hos Swiftbanker tilbyr de for eksempel hjelp til deg som vil ta opp forbrukslån, smålån og lignende.

På deres side kan du få en oversikt over dine muligheter, og bli klokere på hvilke alternativer som er relevante for presis deg og dine behov. Du får frem en rekke muligheter som du kan se nærmere på og velge fra. Dette sparer deg for mye tid og gir deg bedre oversikt i prosessen.

Ved hjelp av disse kan du sende inn søknader til de relevante selskaper, og motta deres uforpliktende tilbud til sammenligning.

Slik sammenligner du

lån

Når du har dine tilbud fra forskjellige långivere kan du lese mye mer om dine personlige vilkår, priser osv. Det betyr at du får muligheten til å sammenligne dem og utvelge det som egner seg best for deg.

Det er alltid viktig å lese gjennom hele avtalen før du underskriver en avtale. En god idé er dog å ha fokus på den såkalte effektive renten når du sammenligner. De fleste ønsker nemlig å finne det billigste lånet, og akkurat dette kan du gjøre med den effektive renten. Den inkluderer nemlig både selve renten og alle gebyrer, så du får et bilde av de samlede kostnader på lånet.

Når du har funnet lånet med den laveste effektive renten og lest gjennom dine tilbud, da er du klar til å velge det riktige forbrukslånet for deg.