18650 batteri

Finn oppladbare litiumbatterier

Finn oppladbare litiumbatterier

Oppladbare batterier har lenge vært populære på markedet og anvendes i stigende grad. Det skyldes uten tvil at det er en både praktisk, økonomisk fordelaktig og ikke minst miljøvennlig løsning. Med oppladbare batterier kan du nemlig bruke dine batterier igjen og igjen, slik at de ikke må kasseres. Du slipper å kjøpe nye, og du har alltid batterier tilgjengelig i hjemmet. Det gjør det til en veldig smart løsning som mange velger å bruke i hverdagen.

Li-ion 18650 batteri er en type av oppladbart batteri som er utrolig populært. Dette er en forkortelse for litium-ionbatterier, og disse har ikke vært til å unngå på markedet de seneste årene. Det skyldes at det finnes flere fordeler ved li-ion batterier sammenlignet med andre oppladbare batterier. Først og fremst har de både en økt batteritid og en økt levetid, slik at de kan holde lenger tid i produktet og i flere år. Faktisk når de opptil mellom 500 og 1000 ladinger avhengig av vedlikehold. Samtidig har de en fordel i at vekten er veldig lav, og dette gjør at det er populært å bruke i elektroniske gjenstander der vekten har en betydning – som for eksempel radiostyrte biler.

Litium-ionbatterier anvendes i apparater som elektrisk verktøy, lommelykter, E-sigaretter og andre vanlige gjenstander. De er veldig allsidige og kan brukes til mange forskjellige ting, og derfor er det en smart type batteri å ha i hjemmet. Du kan kjøpe dine li-ion 18650 batterier hos Batterionline.no, der du finner varianter fra merker som Sony, LG, Panasonic, Samsung og mange flere. De har et stort utvalg, og her kan du helt sikkert finne presis det batteriet du har behov for. Du kan være sikker på å få li-ion batterier av beste kvalitet, siden hvert eneste produkt på siden er nøye utvalgt til å leve opp til en veldig høy standard.