Caravan

En caravan for dine behov

En caravan for dine behov

editorial

Er du klar for nye eventyr i en caravan? Da er det bare om å finne den helt riktige for deg. Det finnes mye å velge mellom, så du kan helt sikkert finne en caravan for deg og dine behov.

Til paret eller hele familien

En av de mest avgjørende faktorer ved en caravan er selvfølgelig størrelsen og ikke minst hvor mange det er plass til. Her finnes det mange muligheter, for du kan faktisk både få mindre caravans med 2-3 sengeplasser, men du kan også få modeller med helt opp til 7 plasser. Derfor kan du lett ha med hele familien eller et vennepar, uten at det blir alt for trangt.

Du bør selvfølgelig velge den størrelsen som passer til deres behov. Er den for liten blir den trang og begrenser deres muligheter, mens en for stor caravan kan bli unødvendig dyr og vanskelig å kjøre med. Derfor bør du tenke over hvilken størrelse som er riktig for deg.

image

Se også gjerne på innredningen, fordi det er forskjellig hvilke senger som finnes og hvordan de er plassert. På samme måte er det stor forskjell på bad og kjøkken i de forskjellige modellene, så her bør du velge det som du foretrekker.

Kjøp ny eller brukt

Når du har funnet ut hvordan din caravan skal se ut, så er det bare å finne den helt riktige match. Er det ikke så mye luft i budsjettet, da kan det være en mulighet å kjøpe en brukt caravan. Det gjør det billigere, men du må selvfølgelig også akseptere mulig slitasje. 

Kjøper du din caravan i Namsos, da kan du både finne nye og brukte modeller i alle størrelser. De store utvalget gjør det mulig for alle å finne noe som passer, og du kan alltid være sikker på at kvaliteten er helt i topp.