dressbukser til dame

Dressbuksen- et stilsikkert valg til arbeid og fritid

Dressbuksen- et stilsikkert valg til arbeid og fritid

Med en lang dag foran deg på kontoret, fullpakket med møter og viktige framleggelser, så er det helt avgjørende at du har valgt et stilsikkert outfit. Samtidig skal du ha det komfortabelt gjennom en lang dag. Et par gode jeans kan ofte være et godt valg, men hvis du vil være enda litt mer stilsikker og profesjonell i fremtoningen, så er dressbuksen et opplagt valg. 

Det finnes et stor utvalg av stilige dressbukser til dame, og helt sikkert noe som passer til din stil og personlighet. Akkurat dette med personlighet er viktig når du velger tøy. Du vil gjerne vise hvem du er, samtidig som du skal fremstå tillitsfull og pålitelig. 

Hvis du skal starte i nytt arbeid, kan det alltid være en god ide og sondere kontorlandskapet, og velge ditt nye arbeidstøy i en kombinasjon av kontorets profil, og din egen personlighet. Du skal gjerne skille deg ut, men på en positiv måte. 

Det finnes som sagt, mange forskjellig variasjoner av dressbukser for damer. Du kan velge den klassiske sorte dressbuksen med høyt liv, eller en i forskjellig farger og mønster, for de dagene hvor dette føles riktig. Fordelen med en dressbukse, er at den samme buksen kan brukes til forskjellige begivenheter. På kontoret kan buksen kombineres med nøytrale sko og en hvit skjorte, og hvis du skal direkte videre til middag med venninnene ute i byen, så tar du på de røde skoene med høye heler, og en delikat mønstret bluse. På en to tre, kan du dermed gå direkte fra kontoret til byen, og fortsatt være stilsikker som få.

Hvis du arbeider et sted hvor det er påkrevet med en formel bekledning, så er dressbuksens variasjonsmuligheter en god løsning, både økonomisk og stilmessig. Du kan fylle garderoben opp med noen gode basis bukser, også heller variere tilbehøret. På denne måten behøver du ikke å ha skapet fullt av forskjellige bukser, men noen få kvalitets bukser. En bukse kan med det riktige tilbehøret, få nytt liv, gang på gang.