regulerbar seng

Den perfekte sengen for gravide

Den perfekte sengen for gravide

Er du gravid eller planlegger dere å bli det? Da kan det være lurt å tenke litt fremover og velge en seng som er utrolig behagelig når man er gravid, og som gjør livet etterpå litt lettere. Det skal vi se på her. 

Hva slags seng skal jeg velge?

Den aller beste sengen for deg som er gravid, er uten tvil det man kaller en regulerbar seng. Det kan du lese mer om her: https://www.bedrenaetter.no/senger/regulerbare-senger.html. Det er ikke alt som var komfortabelt før som er like komfortabel når man er gravid, og kroppen forandrer seg mye på kort tid. Derfor er det deilig å kunne regulere sovestillingen med en smart regulerbar seng som gir god støtte. 

Men det er jo bare en kort fase? 

Det er kanskje lett å tenke at det bare er en kort fase, men faktum er at en regulerbar seng er noe som du kommer til å være veldig glad for også når du har født og dere har babyen. Det er nemlig mange ting som blir lettere med en regulerbar seng. Hvis du vil amme i sengen, så er det for eksempel en seng som er lett å regulere tiden god ammestilling. Det er også en seng det er lettere å sove i etter graviditeten, hvis man har spesielle behov. Ikke minst så er det utrolig deilig å lese på sengen i en regulerbar seng, og det er også en seng som egner seg godt for å lese med små barn på armen – også når de blir litt eldre. Derfor er det mange muligheter med en regulerbar seng også etter man har født. Derfor investerer man ikke bare i sengen til å være gravid, den har også et liv etter. Selv om den er helt uvurderlig når man er gravid. Det er også deilig å justere hode-delen når man er forkjølet, eller hvis man snorker.